Klímatisztítás

A klímák beltéri egységében, nedves környezetben megtelepedhetnek a baktériumok és a gombák. Használati szokásoktól függően évente legalább 1 karbantartás javasolt, hogy működés közben a klíma vírusoktól, baktériumoktól és gombáktól mentes levegőt keringessen. Intenzív használatnál, poros vagy ipari környezetben, légúti betegséggel élőknél, vagy ahol sokan megfordulnak, esetleg fűtésre is használják a berendezést évente több karbantartás ajánlott.

Az újonnan felszerelt klímák garanciális feltétele a gépkönyvben szereplő időközönként történő karbantartás. Továbbá a kültéri és beltéri egység hőcserélőinek tisztasága egyaránt fontos a hatékony és meghibásodás mentes működés szempontjából. Tiszta hőleadó felületekkel a klíma a megadott gyári értékeken tud működni, míg elszennyeződött hőcserélőkkel több energiát fogyaszt a kívánt belső hőmérséklet eléréséhez.

Klímakarbantartás áraink Budapest, Fót, Dunakeszi, Göd és Mogyoród területén.

Általános klímatisztítás: 10.000 Ft/db-tól

Elhanyagolt klímák kitisztítása: 20.000 Ft/db-tól

Az árat módosíthatja a klíma teljesítménye és elhelyezkedése, valamint a darabszám. Kérje egyedi árajánlatunkat az elérhetőségeink bármelyikén.

Kazán karbantartás

A karbantartás elsődleges feladata az, hogy biztonságosan üzemeltethetők legyenek a berendezések. A fő cél az emberi élet védelme. Az sem elhanyagolható azonban, hogy a lerakódások csökkentik a kazán teljesítményét. Ilyenkor a gáz égésével nyert hőenergiát nem képes átadni a fűtendő közegnek, mivel vastag korom- és porréteg borítja a hőcserélőt. Idővel a hőcserélő vagy akár az egész kazán cseréjét is szükségessé teheti az elhanyagoltság.

Az éves karbantartás előnyei:

  • Biztonságosan üzemelő készülék
  • Jobb hatásfok, ezzel kisebb rezsiköltség
  • Hosszabb kazán élettartam
  • Az átvizsgált biztonsági berendezéseket és karbantartott alkatrészeket ritkábban kell cserélni

Kazánkarbantartás áraink Budapest, Fót, Dunakeszi, Göd és Mogyoród területén.

Általános kazántisztítás: 18.000 Ft/db-tól

Elhanyagolt kazánok kitisztítása: 25.000 Ft/db-tól

Az árat módosíthatja a kazán teljesítménye, valamint a darabszám. Kérje egyedi árajánlatunkat az elérhetőségeink bármelyikén.