Köszöntöm kedves Látogatóinkat a Klíma-Kazán.hu oldalán!

 

Szeretné gépészetileg felújítani otthonát, és megbízható mestert keres?

Aggasztja gázkészüléke állapota, vagy épp aktuális az évi rendes karbantartás?

Megunta a nyári hőség okozta kényelmetlenséget, és kéne egy jó klíma a lakásba?

Elakadt a kémény vagy a fűtés szerelése körüli hivatali hercehurcákban?

Mi pont ezekkel foglalkozunk napi szinten.

Engedje meg, hogy segítsünk!

Klíma-Kazán.hu – Tőlünk kap hideget,meleget!

 

Manapság a technológia jelenléte olyan általánossá vált, hogy sokszor csak akkor gondolunk rá, amikor valamilyen oknál fogva hiányt szenvedünk egyes szolgáltatásokból. Technológiai fejlettségünk ott tart, hogy ideális esetben lakásunkban emberi beavatkozás nélkül is mindig a számunkra megfelelő hőmérsékletet, friss levegőt, hideg és meleg vizet élvezhetjük. Ez a kényelem lehetőséget ad számunkra, hogy az élet más területeire összpontosíthassunk. Ezért ne feledkezzünk meg ezeknek a rendszereknek a karbantartásáról és fejlesztéséről! Épületgépészet nélkül minden lakás csak egy mesterséges barlang, ami ki van szolgáltatva az időjárásnak.

 

Az épületgépészetben olyan bonyolult rendszereket alkotunk, amik a szaktudás állandó bővítését igénylik. Cégünkben a képzések folyamatosak, hogy megbízható és energiatakarékos megoldásokat kínálhassunk ügyfeleinknek. A cég fő profilja a gáz és klímatechnika.

 

Magyarországon az utóbbi években sokat szigorodtak a gáz- és klímaszerelés feltételei. Cégünk rendelkezik a szükséges gázipari minősítésekkel, melyek lehetővé teszik gázkészülékek karbantartását, javítását és cseréjét, valamint gázipari műszaki biztonsági felülvizsgálatok készítését. Elvégezhetjük klímaberendezések és hőszivattyúk telepítését, valamint az időszakos szivárgásvizsgálatra kötelezett hűtőberendezések felülvizsgálatát.

 

Célkitűzésünk, hogy a rohamos fejlődés mellett optimális megoldást kínáljunk épületgépészeti kérdésekben. Szem előtt tarjuk a hatékonyság, energiatakarékosság és a költségek egyensúlyát, legyen szó új rendszerek telepítéséről vagy meglévők karbantartásáról, korszerűsítéséről.

 

Köszönjük, hogy megtisztelt a látogatásával!

 

Petics András

Szeretne egy új klímát beszereltetni, vagy csak a gázkészülékét szeretné karbantartatni? Írjon még ma Nekünk!

Weboldal készítésben partnerem:

Klíma szerelés,gázkészülék karbantartás az alábbi helyeken:

Budapest,Dunakeszi,Fót,Göd,Vác,Szentendre,Pomáz vonzáskörzetében